Задържаните мигранти във вагон на товарен влак на Централна гара

...
Задържаните мигранти във вагон на товарен влак на Централна гара
Коментари Харесай

Мажд Алгафари: След референдума в Кюрдистан ще ни залее нова вълна от мигранти

Задържаните мигранти във вагон на товарен трен на Централна гара в София не са сирийци. Те не са имали документи за идентичност - нещо, което съвсем всеки сириец носи със себе си. По всяка възможност става дума за иракчани.
След референдума в Кюрдистан следва да ни залее нова, по-различна вълна от трафик на хора - точно от кюрдите, уточни в студиото на " България заран " по България он еър преводачът и анализатор Мажд Алгафари.

" Турците им хвърлиха мерник, арабите също. Тези хора сега са жертва на принуждение, биват бити и гонени, по тази причина и се чака засилен поток на кюрди през границата ни ", изясни той. Столичната полиция залови нощес на Централна гара 29 незаконни мигранти от Сирия във трен, който пътува за Белград. Сигналът е бил подаден на тел. 112 от човек, който забелязал съмнителни лица в товарен трен, приближаващ от Турция за Сърбия.

Задържаните са откарани в две от столичните полицейски ръководства. Мажд Алгафари добави още, че каналите за трафик на хора постоянно са обвързани със структурите на страната. " Те могат да бъдат в звената, които вземат участие в целия този път - гранична полиция, самата полиция. Факт е, че във всяко стадо си има по една черна овца ", безапелационен бе анализаторът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР