Задържани са трима мъже за автокражби в рамките на спецоперация

...
Задържани са трима мъже за автокражби в рамките на спецоперация
Коментари Харесай

Задържаха трима за автокражби в Стара Загора

Задържани са трима мъже за автокражби в границите на спецоперация на 26 и 27 юни от криминалисти на ОДМВР-Стара Загора, под наблюдението на прокуратурата.

Трима арестувани са свиленградчани , за които има данни, че са взели участие в обири на коли на територията на област - Стара Загора и в страната . При претършуване на колата, с която са се придвижвали, са открити и конфискувани принадлежности за щурм и заготовки за контактни ключове на коли.

По време на следствието са открити два откраднати автомобила Маzdа и BМW. Установява се присъединяване на арестуваните и към други две обири на Mazda CX5, осъществени при започване на годината в Стара Загора, за които са формирани и се водят досъдебни производства.

След първичното им задържане в границите на 24 часа, на двама от мъжете районна прокуратура - Стара Загора е наложила мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа . Предстои внасяне на искане до Районния съд в Стара Загора за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Работата по определяне и доказване на цялостната им незаконна активност продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР