Задържани са нападателите, които нахлуха маскирани и с палки в

...
Задържани са нападателите, които нахлуха маскирани и с палки в
Коментари Харесай

Задържаха младежите, нахлули с бухалки в Механотехникума в София

Задържани са нападателите, които нахлуха маскирани и с палки в Професионалната гимназия по механоелектротехника в София. Това са двама младежи - единият на 15, а другият на 18, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. По неофициална информация, единият е престъпно проявен за безчинство.

София

Инцидентът стана в сряда, само че за него беше обявено едвам през вчерашния ден. Нападателите са търсели десетокласника Любомир, с който са желали да се саморазправят. Една от версиите, по които работи полицията, е, че става дума за спор поради момиче. Момчетата са разпознати и открити след обзор на записа от охранителните камери в учебното заведение.

Директорът на техникума съобщи пред Българска национална телевизия, че от през вчерашния ден гимназията има личен паник-бутон, и че до момента са разчитали на този на Първа частна британска гимназия, с която разделят една постройка. Припомняме, че в учебното заведение няма охранител, а пропускателният режим се прави от пазач и дежурен преподавател. Стана ясно още, че учебното заведение е утвърдено за пазаруването на система за надзор на достъпа, която ще попречва свободното влизане на външни хора.
 Маскирани младежи нахлуха в столично учебно заведение, с цел да се саморазправят с възпитаник Маскирани младежи нахлуха в столично учебно заведение, с цел да се саморазправят с възпитаник
Двама маскирани младежи, въоръжени с палки и железни тръби нахлуха в Професионалната гимназия по механоелектротехника „ Никола Й. Вапцаров “, с цел да се с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР