Задържани са 36-годишният криминално проявен и осъждан Й.В., 34-годишният му

...
Задържани са 36-годишният криминално проявен и осъждан Й.В., 34-годишният му
Коментари Харесай

Разбиха банда, подлудила Камено с кражбите си! Ето какво плячкоса!


Задържани са 36-годишният престъпно проявен и осъждан Й.В., 34-годишният му брат – С.В., престъпно проявен и осъждан, 32-годишният Б.Б. престъпно проявен и осъждан и 33-годишният А.А., престъпно проявен, и четиримата от Камено.

Констатирано е, че мъжете са причинители на две обири, осъществени на територията, обслужвана от Районно ръководство – Камено. Едната от кражбите е домова, а втората – на детайли от железопътна линия, тръби и информационни медни проводници, благосъстоятелност на " ЛУКОЙЛ – Нефтохим " - Бургас. Мъжете създали цялостни признания по случаите.

Констатирано е, че Й.В. в съучастничество с 22-годишния П.А. и 15-годишния Ф.В., и двамата от Камено, направил кражбата на доилен елемент, електрическа месомелачка, ледник, гюмове за мляко и други движимости. Кражбата е осъществена на 29.11.т.г. от помещение, благосъстоятелност на 68-годишен мъж от Камено. Част от откраднатите движимости са открити и върнати на притежателя.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на лицата продължава от чиновници на Районно ръководство – Камено.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР