Задържани и иззети наркотични вещества при специализирана операция срещу наркоразпространението

...
Задържани и иззети наркотични вещества при специализирана операция срещу наркоразпространението
Коментари Харесай

След акция в Сливен: Задържаха криминално проявени и иззеха наркотици

Задържани и конфискувани наркотични субстанции при профилирана интервенция против наркоразпространението в Сливен, оповестиха от полицията.

Акцията е извършена за времето от 7 до 12 януари от чиновници на бранш „ Борба с проведената престъпност “, бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ и бранш „ Специални тактически дейности “ към ОД на Министерство на вътрешните работи под надзора на Окръжна прокуратура.
 ОД на МВР-Сливен
В хода на интервенцията по определяне на произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции са осъществени процесуално-следствени дейности на адреси в три сливенски квартала и парцел във вилна зона край Сливен.

Полицейските чиновници са иззели наркотични субстанции - метамфетамин и канабис , ел. везни и други субстанции и предмети, имащи отношение към осъществяваната незаконна активност.

На един от адресите са открити предмети, представляващи културно-исторически полезности . В два от парцелите са открити обособени лаборатории за произвеждане на синтетични опиати, включваща голям брой материали, прекурсори и съоръжения за тяхното произвеждане.

Задържани са трима престъпно проявени мъже на възраст 36, 28 и 32 години, задържан е и 39-годишен мъж, без престъпни прояви. По случаите се водят три досъдебни производства под надзора на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР