Задържането на двамата наркоразпространители е станало вчера, 17 септември, след

...
Задържането на двамата наркоразпространители е станало вчера, 17 септември, след
Коментари Харесай

Арестуваха наркодилъри при мащабна акция във Варна, иззеха много пари и скъпи коли


Задържането на двамата наркоразпространители е станало през вчерашния ден, 17 септември, след реализация на взаимна разработка на Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи и бранш " Наркотици “ в ОД на Министерство на вътрешните работи, под управлението на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна. Извършени са били 13 претърсвания на коли и адреси, като са конфискувани доста пари и няколко първокласни автомобила.

При претърсванията на адреси във Варна и село Партизани, населявани от 45-годишния Юлиян, прочут в тези среди като Еди Арменеца, и от фамилията му са открити 93,65 г хероин и 4,49 г амфетамин. На 28 август той съумял да популяризира на свидетелка близо 5 г хероин. Част от количествата опиати са открити заровени сред двора на къщата на родителите му и съседски парцел.

У главния му дилър Фери, както е прочут измежду наркозависимите 55-годишният Филип, при реализацията са открити и конфискувани към 2 г амфетаминопроизводни и над 1,5 г хероин. В досъдебното произвеждане се съдържат доказателства, които уличават обвинения в разпространяване на хероин на двама наркозависими.

И Юлиян, и Филип са осъждани. Последната присъда на Юлиян е за породена телесна щета и обир през 2013 година Излязъл е от пандиза предварително. Преди това е бил съден за обири, в това число и при изискванията на рисков рецидив, както и за незаконно лишаване на автомобил.

Фери е осъждан като участник в проведена незаконна група.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на двамата обвинени.

Действията по следствието не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР