Задържане под стража получи днес 43-годишен мъж от Суворово, който

...
Задържане под стража получи днес 43-годишен мъж от Суворово, който
Коментари Харесай

Мъж преби жената, с която живее на семейни начала

Задържане под стража получи през днешния ден 43-годишен мъж от Суворово, който е обвинен за побой на дамата, с която съжителства, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Съдът почете като основателно настояването на наблюдаващия случая прокурор от Териториално поделение - Девня на Районна прокуратура – Варна и остави в ареста мъжа, който е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 131, ал.1, т. 5а, по отношение на член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс.

43-годишният С.Х. е прочут на полицията, като против него има висящо наказателно произвеждане за същото действие, осъществено по отношение на същата жена.

На 19 март 2024 година, към 01:15 часа, на телефон 112 постъпва сигнал за жена, станала жертва на домашно принуждение.

На място е открито, че потърпевшата има голям брой контузии по тялото и главата, отведена е неотложно в болнично заведение.

В хода на работата по случая станало ясно, че мъжът, с който дамата живее на фамилни начала от няколко години, й е нанесъл побой.

С.Х. е притеглен към наказателна отговорност и арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. От през днешния ден мъжът е арестуван под стража.

Определението на съда предстои на обжалване пред Окръжен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР