Задържане на цените на горивата въпреки намаления добив договорен от

...
Задържане на цените на горивата въпреки намаления добив договорен от
Коментари Харесай

Експерти: Цената на бензина няма да се повиши

Задържане на цените на горивата макар понижения рандеман контрактуван от ОПЕК+ предвиждат от Българската петролна и газова асоциация.

Пред " По света и у нас " по Българска национална телевизия ръководителят на организацията Живодар Терзиев разяснява, че търсенето на горива у нас е спаднало с съвсем 50% спрямо април предходната година, написа обстоятелства.бг.

Единственото, в което експертите са безапелационни, е че цената на бензина няма да се увеличи. Цената на дизела - също. Няма съображение и за по-сериозно намаляване на цената, само че е допустимо да се следят някои леки придвижвания надолу, защото и международният пазар не реагира по упования метод на ограничението на добива на недопечен нефт, контрактувано от ОПЕК+, точно заради това, че към момента предлагането е доста по-голямо от търсенето.

" Това че ОПЕК+ се схванаха за понижение на добивите, пазарът го регистрира с съмнение. Нещо повече, даже сподели " абе допустимо е, само че ние не ви имаме вяра ". И през днешния ден даже виждаме намаляване на цената на готовите артикули и на нефта. Сорт " брент " е 31.22 все още, газьолът е с 10- 12 $ намаляване, дизеловото гориво. Което на фона на четвъртъчното съглашение надалеч не приказва за очакване на пазара към покачване ", съобщи Терзиев.

Близо на половина е спаднало потреблението при започване на април в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Леко оживление се следи от втората половина на месеца. Това се дължи на по-голямото ползване на притежателите на коли поради хубавото време, както и на декларираните количества от земеделските производители, защото без значение от съществуването на ковид хората би трябвало да обработват земята си.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР