Задържан по случая все още няма. Разпитани са 5-6 душиРазпитани

...
Задържан по случая все още няма. Разпитани са 5-6 душиРазпитани
Коментари Харесай

Съпругата на швейцарския бизнесмен Удо Ланге е била в дома им по време на убийството

Задържан по случая към момента няма. Разпитани са 5-6 души

Разпитани има, арестувани няма за убийството на швейцарския бизнесменУдо Ланге, който беше открит мъртъв в дома си в комплекса "Делта хил " край Кладница, съобщи

Сигналът за случая е подаден на 11 август към 19:30 часа. По данни на прокуратурата, когато Удо Ланге се е прибрал, в дома им е била единствено брачната половинка му, която обаче не е чула по кое време е пристигнала колата. Трупът е открит на пода в гаража.

"Констатирано е раняване в белия дроб. Възложени са експертизи, от заключението на които чакаме да разберем по какъв начин е станало пострадването и дали то е повода за гибелта ", съобщи представителят на Окръжната прокуратура Албена Стоилова.

Задържан по случая към момента няма. Разпитани са към 5-6 души.

"Към сегашния миг няма арестувани лица. От доказателствата, събрани досега по досъдебното произвеждане, не се открива по безапелационен метод съпричастие на което и да е съответно лице и по тази причина няма обвинявания и арестуван ", посочи Стоилова.

"Работи се по доста версии и са назначени експертизи, които ще дадат изясненост по отношение на самата специфичност на действието. И сега се организират процесуално следствени дейности, работи се с съответни лица ", добави шефът на полицията в Перник, ст. комисар Павел Млеканов.

Има конфискувани записи от камери. Очакваме от тях да бъдат изяснени условия, които ще са от изгода за следствието Не се удостоверява и първичната информация, че убийството е осъществено на друго място, а облеклата на жертвата са заменени.

Работи се по всички вероятни версии. Вътрешният министър Иван Демерджиев не пожела да разяснява казаното от прокуратурата в Перник по отношение на преместването на тялото. Демерджиев удостовери, че се работи с няколко лица.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР