Задържан е познат на полицията 45-годишен мъж, чиято съпричастност се

...
Задържан е познат на полицията 45-годишен мъж, чиято съпричастност се
Коментари Харесай

Над 1100 растения от рода на конопа са открити в ниви край Пернишко

Задържан е прочут на полицията 45-годишен мъж, чиято съпричастност се открива

Досъдебни производства за развъждане на растения от рода на конопа в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите са стартирани в Перник.

Вчера, при акция на чиновници от Териториален бранш „ Борба с проведена престъпност “ и сътрудниците им от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при Първо районно управление (на МВР), в две ниви край пернишки села са открити и изкоренени 1103 растения от рода на конопа.

Задържан е 45-годишен мъж, прочут на полицията, чиято съпричастност към откритите растения е в развой на изясняване. Предприети са съответните процесуално-следствени дейности под управлението на прокуратурата и следствията не престават по член 354 „ в “, алинея 1 от Наказателния кодекс.

При друга акция на криминалисти от Второ районно управление (на МВР) са арестувани двама малолетни за владение на наркотични субстанции. Органите на реда ревизирали 15 и 16-годишен младежи. След направян им персонален обиск от тях са конфискувани съцветия от зелена суха листна маса с тегло към 10 грама. Полевият тест отчел позитивен резултат за канабис. Двамата са арестувани за период до 24 ч. по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Образувани са досъдебни производства по член 354 „ а “, алинея 3 от Наказателния кодекс и дейностите по следствията не престават под надзора на прокуратура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР