Задържан е лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов. Това става

...
Задържан е лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов. Това става
Коментари Харесай

Костадин Костадинов е задържан?

Задържан е водачът на партия "Възраждане " Костадин Костадинов. Това излиза наяве от обява във фейсбук страницата му.

"Уважаеми сънародници, доктор Костадин Костадинов е арестуван пред Министерски съвет и отведен с граждански лек автомобил марка „ Форд”. Полицаите настояват, че имат желание да го отведат във Варна. Къде е той сега - не е ясно ", се споделя в обявата.

Припомняме, по-рано през днешния ден яки младежи с фланелки "Възраждане " атакуваха полицията и хвърляха камъни и павета, а преди да стартират офанзивата обикаляха сред протестиращите и убеждаваха дамите и децата да изоставен митинга, тъй като след 11 ч. се чака принуждение.

На брифинг по-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че партията е обвързвана с днешните ексцесии, при които имаше 35 арестувани. Много огромна част от арестуваните са от една политическа партия, на която прокуратурата изиска изтриване. Те са с голям брой престъпни регистрации. От 35 индивида арестувани, 30 са с престъпни регистрации за всевъзможен тип закононарушения от цялата палитра на Наказателния кодекс ", разгласи началникът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР