Задържан е извършителят на кражбата за 140 хил. лева от

...
Задържан е извършителят на кражбата за 140 хил. лева от
Коментари Харесай

Арестуваха крадеца, отмъкнал 140 000 лева от кола в София

Задържан е причинителят на кражбата за 140 хиляди лв. от кола в столицата, оповестиха от Софийската районна прокуратура.
Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане по случая на 14 ноември 2019 година София, когато на ул. „ Хан Пресиян “, посредством потребление на лек автомобил „ Ауди А6 “ с македонска регистрация от лек автомобил „ Субару “, ръководен от потърпевшия К., е отнета непозната движима движимост - сумата от 120 000 лева и 10 000 евро.

Парите са били съхранявани от потърпевшия в банков трезор, откъдето той ги е изнесъл малко по-рано същия ден, съобщи " Новини.бг ".

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е С. Николов, на 41 години, към този момент осъждан за кражба. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по чл.195, алинея 2, вр. алинея 1, т. 4, вр. член 194, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действието и на причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено през днешния ден да бъде преведен в постройката на СРС за разглеждане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР