Задържан е извършителят на кражбата за 140 хил. лева от

...
Задържан е извършителят на кражбата за 140 хил. лева от
Коментари Харесай

Задържаха извършителя на кражбата за 140 хил. лева от кола в София

Задържан е причинителят на кражбата за 140 хиляди лв. от кола в София. Новината оповестиха от Софийска районна прокуратура.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че: на 14.11.2019 година, към 12.10 часа, в гр. София, на ул. „ Хан Пресиян “, посредством потребление на моторно транспортно средство – лек автомобил „ Ауди А6 “ (с македонска регистрация), от лек автомобил „ Субару “, ръководен от потърпевшия К., е отнета непозната движима движимост - сумата от 120 000 лева и 10 000 евро (които потърпевшият съхранявал в банков трезор, откъдето ги взел малко по-рано същия ден), без негово единодушие с желание незаконно да бъде присвоена, като кражбата е в огромни размери.

Откраднаха чанта с близо 150 000 лева от кола в София

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е С. Николов, на 41 години, осъждан (отново за кражба). Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по чл.195, алинея 2, вр. алинея 1, т. 4, вр. член 194, алинея 1 Наказателен кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено да бъде наведен в постройката на СРС през днешния ден – на 18.11.2019 година - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР