Задържан е измамник, вземал пари за по-бързи услуги в двора

...
Задържан е измамник, вземал пари за по-бързи услуги в двора
Коментари Харесай

Менте катаджия събирал пари от наивници в двора на КАТ

Задържан е лъжец, вземал пари за по-бързи услуги в двора на столичния КАТ. Той обикалял плаца и представяйки се пред чакащите жители за чиновник на отдел „ Пътна полиция “, обещавал разнообразни административни услуги да бъдат осъществени по-бързо против избрана сума пари.

За случая описа през днешния ден Нова тв.

" Гневен жител ни осведоми за корупция, която се случва на територията на „ Пътна полиция” в зоната за регистрация на колите. Потърпевшият ми сподели, че е пристигнал да си подмени талона, срещнал е мнимия служител на реда в цивилни облекла, който му е предложил да подмени талона му по най-бързия метод. Поискал му е 100 лева.”, изяснява пред медията началникът на „ Пътна полиция” към Столична дирекция на вътрешните работи Тенчо Тенев.

Органите на реда открили, че мнимият служител на реда е правил активността си от много време - от години той и фамилията му стоят пред КАТ. Мъжът се занимавал с регистрация и пререгистрация на коли.

„ Фамилията му предлага промяна на регистрационни талони, книжки. Има уебсайт - частен КАТ, в който оферират и обжалване на наказателни постановления, което при нас е неприемливо. Те имат офис и правят такива услуги”, изясни още Тенев.

Около 20-25 души се занимават с сходно изнудване на жителите на територията на столичния КАТ, изяснява Тенев.

Началникът на „ Пътна полиция” акцентира, че ще има уволнени чиновници от регистрация, тъй като записи от камери демонстрират цяла верига.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР