Задържан е 34-годишен мъж, който е удрял и заплашвал с

...
Задържан е 34-годишен мъж, който е удрял и заплашвал с
Коментари Харесай

Задържаха 34-годишен мъж, удрял и заплашвал с убийство бременната си приятелка

Задържан е 34-годишен мъж, който е удрял и заплашвал с ликвидиране бременната си в деветия месец другарка.За следващия случай на домашно принуждение оповестяват от полицията във Велико Търново, съобщи.

Сигналът в полицията в Горна Оряховица е подаден от майката на потърпевшата бременна жена, която твърди, че казусът е от нощес, когато бременната ѝ в деветия месец щерка е бита и заплашвана с ликвидиране от мъжа, с който живее на фамилни начала в стражишкото село Кесарево.

От полицията оповестяват, че мъжът редовно злоупотребявал с алкохол и неведнъж е посягал физически на брачната половинка си. Снощи сред двамата е зародил скандал с принуждение. Жената е потърсила помощ от татко си, към който 34-годишинят мъж отправил закана за ликвидиране.

Той е арестуван и е формирано досъдебно произвеждане.

Друг мъж е изискал от жена си да отдръпна заявката си против него, като обществено упражнил физическо принуждение и отправил закана за ликвидиране към нея. Тя има заповед за отбрана от домашно принуждение. Районният съд в Павликени е наложил мярка задържане под стража на мъжа.

Днес във Велико Търново ще се организира кръгла маса за предварителна защита на домашното принуждение и съгласуваност сред институциите при реализиране на протекция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР