Задържан е 31-годишният мъж, прострелял бившата си съпруга. Вчера около

...
Задържан е 31-годишният мъж, прострелял бившата си съпруга. Вчера около
Коментари Харесай

Хванаха мъжа, прострелял бившата си в Шумен

Задържан е 31-годишният мъж, прострелял някогашната си брачна половинка. Вчера към 05.10 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР - Шумен е получен сигнал, че на път в индустриалната зона на град Шумен 31-годишен мъж от град Шумен е прострелял някогашната си брачна половинка, която е на 26 години. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Жената е превозена от екип на центъра за незабавна здравна помощ в МБАЛ - Шумен, където е открито, че е с пострадвания в главата зад лявото ухо. Извършена е оперативна намеса. Настанена е за лекуване без заплаха за живота.

В хода на първичните мероприятия е открито, че 31-годишният мъж е препречил пътя с управлявания от него лек автомобил „ Опел “ на лек автомобил „ Фолксваген “, в който е пътувала някогашната му брачна половинка. След като е слязла от автомобила, 31-годишният мъж е създал изстрели и е напуснал мястото на случая. По-късно е арестуван в районно управление (на МВР) - Разград.

При осъществените процесуално-следствени дейности край автомагистрала „ Хемус “ са открити изхвърлените от него оръжието, с което е осъществено действието (газов револвер преправен за пукотевица със сачми) и мобилни телефони. Започнато е досъдебно произвеждане.

С разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура е арестуван за период до 72 часа и е наведен в бранш „ Арести “ на ОСИН Шумен.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР