Задържан е 18-годишният Никола Райчев от Пазарджик, който намушка смъртоносно

...
Задържан е 18-годишният Никола Райчев от Пазарджик, който намушка смъртоносно
Коментари Харесай

Ученикът, намушкал смъртоносно гаджето на бившата си приятелка, се предал сам  

Задържан е 18-годишният Никола Райчев от Пазарджик, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков. След жестокото закононарушение младежът се укрил в квартира в София и в действителност се е предал самичък на полицията, научи “24 часа ”.

Дванадесетокласникът бил доста изплашен и се е свързал с прочут юрист от Пазарджик, с цел да го попита какво да прави. Юристът го посъветвал да се съобщи и да спомага на Министерство на вътрешните работи. Така малко преди среднощ ученикът, направил убийството, е бил предаден от екип на Главна дирекция “Национална полиция ” на чиновници на ОДМВР-Пазарджик, и районното ръководство в града. Това станало в наличието на брата на Никола, въпросния юрист и на локални служители на реда.


“Всички сътрудници и управлението на ОДМВР - шефът старши комисар Даниел Луков, неговият заместител комисар Георги Гайков и наблюдаващият прокурор, бяха на терен и ръководеха оперативно-издирвателните мероприятия по локализирането на причинителя на това тежко престъпно закононарушение ”, сподели представителят на пазарджишката полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

“В резултат на усърдна и интензивна работа за малко повече от 24 часа и със съдействието на чиновници от ГДНП - София, младежът е засечен и арестуван на територията на столицата ”, добави Стоянов.

По-късно Райчев е посочил на криминалистите


къде е хвърлил ножа, с който е намушкал 21-годишния


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР