Задържаха за постоянно в ареста молдовска гражданка за сводничество със

...
Задържаха за постоянно в ареста молдовска гражданка за сводничество със
Коментари Харесай

Задържаха в ареста молдовска гражданка в Хасково, осъдена за сводничество

Задържаха за непрекъснато в ареста молдовска гражданка за сводничество със заповед, издадена от страна на Интерпол от родната й страна. Това оповестиха от Съдебната палата.

24-годишната жена е била арестувана на 14 септември на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " при опит да влезе в страната, като тогава е било наложено краткотрайното ѝ задържане за 40 дни. След приключването на този период е била пусната, само че в този момент още веднъж е арестувана и изправена пред съда, обясниха оттова. 

Заповедта за интернационално търсене за екстрадиция е издадена от правосъдните управляващи в Кишинев за присъда, с която В. М. е наказана за закононарушение. То е сводничество, за което се планува затвор за период от 3 години. 

Съдът взе под внимание обстоятелствата, че лицето е непознат жител, няма адрес, на който може да обитава, и е допустимо отклонение от правораздаване. С тези съображения съдът почете настояването на прокуратурата и взе въпросната мярка, като гаранция за явяването на дамата в главното произвеждане по разглеждане на екстрадицията.

Определението предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР