Задържаха за пореден път известен автокрадец. При спецоперация на полицията

...
Задържаха за пореден път известен автокрадец. При спецоперация на полицията
Коментари Харесай

Задържаха известен столичен крадец на коли

Задържаха за следващ път прочут автокрадец. При спецоперация на полицията в събота вечерта е хванат Павлин Петров, прочут с прякора си Пери. В момента на задържането си, той е свалял елементи от първокласна кола в „ Драгалевци ”, съобщи

„ За него може да се каже, че разполага с положителни механически знания както за разкомплектоването на коли, по този начин и за отнемането им. Което в забележителна степен го улеснява в осъществяването на тази незаконна активност ”, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Освен Пери, в ареста за 24 часа се озовал и съучастникът му Ради Миланов. Повдигнати са им обвинявания за вещно укривателство. Прокуратурата обаче ще желае непрекъснато задържане единствено за Пери.

„ За това действие, законът планува наказване " отнемане от независимост " до 6 години. Петров е осъждан и преди. Настоящото действие се явява осъществено в изпитателния период на предишно негово наказание ”, сподели Невена Зартова, областен прокурор на София.

Последното явяване на Пери пред Темида е през април миналата година.



„ На 26 март при опит да бъде арестуван, прави опит да избяга. Удря длъжностен автомобил и оказва опозиция ”, сподели Антон Дерменджиев, началник група в бранш „ Противозаконно лишаване на МПС ".-->
Има лек спад на кражбите на коли в София, регистрират от Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Има понижение на незаконно отнетите МПС-та и леко нарастване, съвсем минимално, на разкриваемостта ”, съобщи Хаджиев.

В последните няколко седмици няма данни за обири на коли, оставени работещи в студеното време.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР