Задържаха убиеца на 25-годишния Робърт Величков от Перник. 31-годишният Цветан

...
Задържаха убиеца на 25-годишния Робърт Величков от Перник. 31-годишният Цветан
Коментари Харесай

Задържаха извършителя на убийството в Перник

Задържаха килъра на 25-годишния Робърт Величков от Перник . 31-годишният Цветан Иванов е открит и арестуван след подхванато интензивно следствие, оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Перник.

Заради осъщественото тежко закононарушение, с прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа. Предстои внасяне на искане за непрекъснатото му задържане.

Престъплението бе осъществено в 3.00 ч. след полунощ  на 15 ноември в центъра на Перник . Робърт Величков бе прострелян смъртоносно, до момента в който с различен мъж бил в кафене " Малибу ". Младежът е убит по хулигански подбуди, съобщи преди дни представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова .
 
В нощта на убийството двамата с Цветан си разменили обидни реплики , след което Иванов отишъл до дома си, взел нелегално притежаван револвер, върнал се и умъртвил Величков. " Отхвърлена е версията за преразпределяне на наркопазара ", разгласи основният комисар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
 

Веднага след осъществения оглед, под управлението на Окръжната прокуратура , започнаха дейните оперативни и процесуални дейности за издирването на килъра . В тях бяха включени екипи на МВР-Перник и Главна дирекция " Национална полиция ".
 
В рамките на следствието бе открита самоличността на причинителя , който е от Плевен, само че е обитавал в Перник без адресна регистрация. За него се знае още, че е правил опит за самоубийството, бил е нападателен, злоупотребявал с алкохол . Преди убийството убиецът изгубил и пари в казино.
Цветан Иванов, който след дръзкото нахлуване се укри, бе разгласен за общодържавно търсене.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР