Задържаха осем души след масов бой в Плевенско, съобщиха от

...
Задържаха осем души след масов бой в Плевенско, съобщиха от
Коментари Харесай

Масов бой в Плевенско, задържаха осем души

Задържаха осем души след всеобщ пердах в Плевенско, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.
На 4 януари часа в полицията в Червен бряг е получен сигнал за сборичкване в частен дом в село Радомирци. На място е изпратен автопатрул. Установено е, че е зародил скандал сред две семейства, който в следствие прераства в всеобщ пердах.
Пострадал е 47-годишен мъж от селото. Той е посетил Спешен медицински център-Червен бряг и след извървъшен първичен обзор е открита разкъсноконтузна рана на главата, счупена дясна предмишница и контузия на гръден панер, без опастност за живота.
Служителите на реда са изяснили, че в къщата на потърпевшия са нахлули 53-годишен, 43-годишен, 39-годишен и 34-годишен мъж Те счупили 10 прозореца ПВЦ дограма с разнообразни размери.
На мястото на престъплението е осъществен оглед, при който са конфискувани два ножа, вила с четири зъба, вила с два зъба, кирка, гилза 9 мм., секира, кания за огромен нож /мачете/ и други движимости, съотносими към действието. Впоследствие са осъществени претършуване и изземване в жилището на единия от нападателите - 43-годишният мъж.
Оттам обитателка на дома е предала с протокол за непринудено предаване въздушна пушка, газ-сигнален револвер с три муниции и газ - предупредителен револвер "Валтер " 9 мм.
Осем от участниците в побоя, са открити и арестувани. По случа е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР