Задържаха огромно количество хероин на "Дунав мост" при Русе. Те

...
Задържаха огромно количество хероин на "Дунав мост" при Русе. Те
Коментари Харесай

Задържаха хероин за 3,6 млн. лв. на Дунав мост при Русе


Задържаха голямо количество хероин на "Дунав мост " при Русе. Те са открити в тайник на бус с българска регистрация, заяви Нова телевизия. Шофьорът е българин и е арестуван. Бусът е трябвало да напусне страната в посока Западна Европа. 93.6 кг са били разпределени в над 180 пакета. Стойността на дрогата е над 3,6 млн лева На митническите чиновници им е направило усещане, че подът е бил преправен и при щателна инспекция са разкрили тайници, в които са били укрити 184 пакета с хероин, заяви Българска национална телевизия.

Наблюдаващият прокурор Андрей Ангелов съобщи на брифинг, че общото тегло на отритите пакети е 93 кг. По думите му плануваното за този вид закононарушения наказване е отнемане от независимост от 15 до 20 години и санкция в размер от 100 до 300 хиляди лева

Според старши комисар Стоян Иванов, зам.- шеф на основна дирекция "Гранична полиция ", най-вероятно става въпрос за интернационален трафик. „ Колегите работят много интензивно, имаме оперативна информация. Това не е единствено количество, което е предопределено за територията на България. То е на излаз към страни от Западна Европа. Работим с партньорските служби, тъй че скоро ще чакаме резултати по другите посоки “, изясни той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР