Задържаха огромно количество хероин на Дунав мост при Русе. Наркотикът

...
Задържаха огромно количество хероин на Дунав мост при Русе. Наркотикът
Коментари Харесай

Хванаха рекордна пратка с хероин за над 3.6 млн. лв. на Дунав мост

Задържаха голямо количество хероин на Дунав мост при Русе. Наркотикът е открит в тайник на бус с българска регистрация. Шофьорът е българин и е арестуван. Бусът е трябвало да напусне страната в посока Западна Европа.

Според проверяващите става въпрос за 93.6 кг. Те са били разпределени в над 180 пакета.

" Общо 93,6 кг хероин за повече от 3,6 млн. лв., по цени на правосъдната система, е открит в дребен камион на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе, заяви на брифинг наблюдаващият прокурор по случая Андрей Ангелов от Окръжната прокуратура в крайдунавския град, в наличието на заместник-главния прокурор Иван Гешев, шефът на организация " Митници " Георги Костов и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Наркотикът е бил арестуван към 9,20 часа през вчерашния ден. 56-годишният водач на товарния автомобил " Мерцедес " пътувал от Южна България за чужбина. В дребния камион нямало товар. Той бил селектиран за инспекция на граничния пункт. При огледа митничар се усъмнил, защото подът на товарното помещение бил очевидно модифициран.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР