Задържаха непълнолетен за взломна кражба, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

...
Задържаха непълнолетен за взломна кражба, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
Коментари Харесай

Задържаха непълнолетен за взломна кражба

Задържаха малолетен за взломна кражба, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че:

На неустановена дата в интервала от 30.07.2018 година, до 10.08.2018 година, в гр. София, от жилище, находящо се в ж.к. „ Люлин – 4 “, посредством потребление на техническо средство за отваряне на балконска врата (отвертка), са отнети непознати движими движимости – два мобилни телефона, портативен компютър и наргиле, от владението на Д., без негово единодушие с желание незаконно да бъдат присвоени.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е малолетният М.К., който е работил в съучастничество дружно с още едно лице. За да доближи до жилището К. се е трансферирал от тераса на прилежащия апартамент.

Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване. Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, на 12.08.2018 година наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа.

След приключването на интервала ще бъде направено искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР