Задържаха мъжа, който измами жена от Бургас. Двамата се запознали

...
Задържаха мъжа, който измами жена от Бургас. Двамата се запознали
Коментари Харесай

Полицията в Бургас залови фалшив любовник

Задържаха мъжа, който измами жена от Бургас. Двамата се срещнали в обществените мрежи, където си писали няколко месеца. На шести ноември тази година си уговорили среща и мъжът с букви Е.Р. дружно с двете си деца пристигнал в жилището на 25 годишната жена, в комплекс " Меден Рудник ". След известно време двамата решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.
За да разполагат с пари за пазаруването на апартамент в Турция, в който да живеят взаимно, бургазлийката изтеглила от банков клон сумата от 15 000 лв., добавила към тях свои спестявания от още 15 000 лв., като част от парите били завещание от умрелите й родители, а другата част – парични помощи от ТЕЛК за това, че е глухоняма. Жената взела всичките си пари и дружно с Е.Р. и двете му деца се качила в автомобила на пловдивчанина и потеглили за Турция. В с. Крушевец Е.Р. спрял и помолил 25 годишната бургазлийка да му купи цигари от крайпътен магазин. Тя слязла, след което автомобилът потеглил в посока Малко Търново. Жената махала след колата само че тя не спряла, след което потърсила помощ от полицията. Е.Р. беше разгласен за общодържавно търсене.
На 19 ноември е арестуван е от чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Малко Търново при влизане в България от Турция. В Районно ръководство – Созопол е направил цялостни признания. Мобилните телефони, са открити в него и са конфискувани. В полицията е декларирал, че ще възвърне и отнетата парична сума. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Созопол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР