Задържаха контрабандни алкохол и цигари на ГКПП Дунав мост при

...
Задържаха контрабандни алкохол и цигари на ГКПП Дунав мост при
Коментари Харесай

Хванаха контрабандни цигари и алкохол на Дунав мост при Русе

Задържаха контрабандни алкохол и цигари на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе, оповестяват от Агенция " Митници ".

Общо 451.2 л бутилиран алкохол и 380 кутии цигари са били открити при две митнически инспекции.

На 15 ноември е бил тестван товарен автомобил с белгийска регистрация, който е пътувал от България за Белгия и е превозвал хранителни артикули и безалкохолни питиета. В микробуса, в който пътували водачът и неговата брачна половинка, били открити 840 бутилки с ракия, водка, мастика и уиски в разфасовки от 0,5 до 0,7 л, с общо количество 302.4 л.

Ден по-рано, на 14 ноември, в различен микробус, също с белгийска регистрация, каран от българин, в товарното поделение били открити високо алкохолни питиета и цигари. Иззети са 210 бутилки с ракия, мастика, бренди и уиски в разфасовки от 0,5 до 1 л, с общо количество 148,8 литра, както и 380 кутии цигари.

Всички алкохолни питиета и цигарите са били облепени с годен български акцизен бандерол, само че за тях не са били показани нужните придружителни документи. По случаите са формирани актове за административни нарушавания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР