Задържаха колумбийски гражданин на летището в Барселона - опитал се

...
Задържаха колумбийски гражданин на летището в Барселона - опитал се
Коментари Харесай

Задържаха колумбиец, опитал се да пренесе кокаин под перуката си

Задържаха колумбийски жител на летището в Барселона - опитал се да внесе незаконно кокаин … под перуката си, написа " Гардиън ".

Граничните чиновниците забелязали, че откакто самолетът от Богота се приземил, въпросният мъж се откроявал от останалите пасажери. На първо място изглеждал нервозен, а това, което привлякло вниманието им бил размерът на перуката му.
Откриха над 16 т кокаин в транспортен съд във Филаделфия Стойността му се пресмята на над 1 милиард $
Граничарите незабавно реагирали и помолили мъжа да смъкна изкуствената коса. Те разкрили пакет с половин кг кокаин, залепен за главата му. Последвал е неотложен арест.

Испания се смята за една от входните точки на колумбийски кокаин в Европа. За това и нормалните акции залавят тонове от опиата. Въпреки това има голям брой случаи на хора, така наречен „ мулета”, които придвижват дребни количества.
Турски митничари са заловили 55,4 кг кокаин на пристанище в Текирдаг Наркотикът е открит, откакто екипи на дирекцията за защита на митниците получили информация, че в контейнери, които ще дойдат от Южна Америка, ще има пратка опиати
Има и предходни случаи с трафик на опиати под перука. Преди 4 година жена беше задържана в Мадрид с близо кг кокаин. В различен случай пък бяха открити 1,7 кг в гръдните импланти на жена.

Според изследвания на Европейски Съюз, Испания заема 6-тото място в Европа по приложимост на кокаин. На първо място е Англия, следвана от Холандия, Дания, Франция и Ирландия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР