Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на

...
Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на
Коментари Харесай

Задържаха Златко Баретата за отвличането на Адриан Златков

Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на Адриан Златков. Това оповестиха за Фрог нюз източници от Министерство на вътрешните работи. Освен Баретата, измежду задържаните е и дясната му ръка Ивайло Борисов-Ториното. На този стадий акцията се пази в цялостна загадка.

На топло са нитикани към 10 души. Операцията е извършена тази заран от ГДБОП. В нея са се присъединили чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи и баретите. Адриан Златков беше похитен в края на август м. година Похитителите го пуснаха на 12-ия ден, откакто получиха претенции откуп. Бащата на момчето е изтъкнат бизнесмен- Тони Златков, който се занимава с продажба на коли.

Твърди се, че бащата и Златко Баретата са имали бизнес връзки. Не се изключва вероятността отвличането да не е било толкоз за пари, що се касае за споразумяване на техни връзки. В следствието са се присъединили и непознати служби. Има догатки, че Златко Баретата е уредник и гарант на похищението.

За негов реализатор ченгетата сочат Ториното. Фрогнюз написа, че измежду арестуваните е и различен прочут представител на бандата с букви Г. Дж. Припомняме ви, че Златомир Иванов се счита за един от най-големите наркобосове у нас. Има ефикасна присъда от 6 години затвор за проведена незаконна група за разпространяване на опиати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР