Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов за стрелбата снощи на

...
Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов за стрелбата снощи на
Коментари Харесай

Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов. Снощи е стрелял баща му

Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов за стрелбата нощес на бензиностанция на " Южната дъга " на " Околовръстното шосе " в София. Той е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, макар че минути след среднощ отхвърли да е бил там пред уеб страницата на тима си ЦСКА-София.

Споделил е, че на бензиностанцията в 22, 20 часа е зародил спор с брат му и още няколко непознати за него лица. Братът на звездата на " алените " се е обадил на татко им, който по-късно е пристигнал и по време на абсурда е стрелял. За момента не е известно местонахождението на брата и бащата на Георги Йомов.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият патрон е излязъл. Животът му е избавен от служители на реда, които с колан стопират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При събаряне на облеклата има изпаднал проектил.

Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана към 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са голям брой очевидци, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са открити 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР