Задържаха двама мъже за взлом, побой и отвличане в разградското

...
Задържаха двама мъже за взлом, побой и отвличане в разградското
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Изоставен Ромео отвлече любимата си и я скри при приятел

Задържаха двама мъже за щурм, побой и похищение в разградското село Веселина. Мотивът за похищението е персонален - единият от причинителите е имал къса любовна случка с отвлечената жена и желал да я продължи. Това изясни пред Lupa.bg наблюдаващият прокурор по случая Сезгин Османов.

Жената, разрушила сърцето на мъжа, е на 44 година Зад гърба си имала дълъг брак - цели 25 години живяла с колегата си и сега, в който се разделила с него, срещнала индивида, който я отвлече. Заживели дружно, само че след 20 дни тя решила, че не са един за различен и го напуснала. Помолила сестра й да я подслони, само че тя й отказала. Помолила щерка си, само че и тя й отказала. Тогава неин прочут я поканил у тях, до момента в който си стъпи на краката.

" Мъжът твърди, че са били единствено другари и не са имали интимни връзки. Въпреки това е бил атакуван от индивида, който е влюбен в нея ", описа прокурор Османов.

За отвличането й оказал помощ и трети човек - той е закарал двамата похитители при дамата. Пред проверяващите твърдял, че не е знаел за проекта. След като дамата към този момент била изведена от жилището на нейния прочут, била откарана в дома на помагача в отвличането й. 

Нападнатият мъж се обадил на полицията, с цел да опише за случилото се. Двамата похитители били открити в село Райнино.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР