Задържаха двама мъже на 23 и 19 години, извършили въоръжен

...
Задържаха двама мъже на 23 и 19 години, извършили въоръжен
Коментари Харесай

Арестуваха извършители на въоръжен грабеж край Пазарджик

Задържаха двама мъже на 23 и 19 години, направили въоръжен обир на бензиностанция в пазарджишкото село Главиница. Дръзкото закононарушение било осъществено към 3 часа сутринта през вчерашния ден. Това заяви кореспондентът на bTV в района.

В обекта влезнал млад мъж с качулка на главата и тъмна здравна мака на лицето. Непознатият извадил нож и заплашил работещия в бензиностанцията 18-годишен чиновник.
Обир на бензиностанция в Асеновград, арестувани са служителка и нейна някогашна колежка Двете са разкрити и задържани часове след обира
Той се уплашил, съумял бързо да излезе на открито и избягал. Тогава несмущаван грабителят отмъкнал наличните в касата 580 лв. и също избягал. След приемане на сигнал за случилото се на мястото е осъществен оглед от дежурна група при полицейското ръководство в Пазарджик, а периметърът бил блокиран от автопатрули. Криминалистите образували екип за изясняване на случилото се. За по-малко от денонощие проверяващите са открили и задържали причинителите на дръзкото закононарушение.

Оказало се, че това са К.С.- 23г. и А.С.- 19г., и двамата от прилежащото село Алеко Константиново. По-големият е престъпно проявен и е физическият причинител, а другият му бил съизвършител, като му правил „ отцепка “ и подкрепил отдръпването му по-късно.

Намерени са и материални доказателства, имащи отношение към случая, включително и ножа, с който е осъществен грабежа. Двамата са арестувани за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Разследването по отношение на „ дуото “ продължава под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР