Задържаха четирима младежи във връзка с тежко криминално деяние в

...
Задържаха четирима младежи във връзка с тежко криминално деяние в
Коментари Харесай

Задържаха 4-ма младежи за отвличане в Своге

Задържаха четирима младежи по отношение на тежко престъпно действие в Своге, оповестиха от полицията.

Вчера в Районното ръководство в Своге е постъпил сигнал от 21-годишен мъж от с. Реброво, че за времето от 04:00 до 13:00 часа на 1 януари, в къща в Своге, посредством приложимост на мощ и заплашване, е бил незаконно лишен от независимост.

Пострадалият е чествал настъпването на новата година в компанията на други младежи. Към 04,00 часа сутринта е бил завързан от тях и му е бил нанесен побой. Последвало телефонно позвъняване до майката на пострадалия, при което един от причинителите се показал за заемодател и изискал от дамата избрана парична сума, дължима съгласно него от сина ѝ, която да съобщи в региона на жп гарата. След приемането на парите, младият мъж е бил освободен. Според заключението на направената съдебно-медицинска експертиза му е била породена лека телесна щета.

Криминалистите са направили претършуване на въпросния адрес, където са разкрили и иззели материални доказателства, съотносими към осъщественото незаконно действие.

Четиримата 19-годишни младежи, които са били в къщата по време на действието, са открити и арестувани за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по цялостното му документиране не престават под наблюдението на Районна прокуратура-Своге.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР