Задържаха 33-годишен мъж, откраднал от скрин 24 грама златни накити,

...
Задържаха 33-годишен мъж, откраднал от скрин 24 грама златни накити,
Коментари Харесай

Задържаха мъж, откраднал от скрин 24 грама златни накити

Задържаха 33-годишен мъж, откраднал от скрин 24 грама златни украшения, оповестиха от полицията в Хасково.

На 13 ноември, той влезнал в къща в село Момково и отмъкнал оставени в скрин 24 грама златни украшения. След сигнал от 32-годишната собственичка към полицейското ръководство, мъжът от същото село е открит и арестуван. Той признал за действието си и върнал с протокол инкриминираното злато.

От полицията оповестяват и за още една кражба - в ареста в Харманли е бил и 43-годишен мъж от града . Преди два дни, той откраднал от 22-годишен юноша златен синджир с тегло 90 грама, 50 евро и 80 лв.. След задържането си е признал за кражбата пред проверяващите.

При различен случай - признания за откраднати 20 лв. от хранителен магазин е направил и 22-годишно момче от село Добрич.  На 13 ноември, той ги отмъкнал от бакалията на селото откакто взломил прозореца й.

От бюлетина оповестяват и за още обири - с 24-часова мярка на задържане са и двама хасковлии на възраст 36 и 33 година На 13 ноември, пред магазин на бул. „ България “, те заплашили с нож 35-годишен собствен прочут и му поискали пари. -->

Потърпевшият съумял да влезе в магазина и да позвъни в полицията. Малко по-късно двамата са открити и арестувани по стартиралото досъдебно произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР