Задържаха 10 души при спецакция в Гулянци, съобщи ОДМВР-Плевен. По

...
Задържаха 10 души при спецакция в Гулянци, съобщи ОДМВР-Плевен. По
Коментари Харесай

10 души са задържани след спецакция в Гулянци

Задържаха 10 души при спецакция в Гулянци , заяви ОДМВР-Плевен.

По време на интервенцията са тествани 17 автомобила и 31 индивида. Задържани за 24 часа са 10 лица. Съставени са 9 акта, 3 фиша и са връчени са 4 електронни фиша. Съставени са и 11 протокола.

По време на акцията служители на реда ревизирали четирима, обвинени в осъществяването на кражба в село Ленково - на 29, на 34, на 27 и на 31 години, локални поданици. В дома на 31-годишния са открити ел. мотор и самоделно изработен електрожен. Вещите са предадени и следва определяне на произхода им. Мъжете са арестувани за 24 часа.

При инспекция в частен дом в село Гиген, благосъстоятелност и населяван от 62-годишен, мъжът непринудено предал газ-сигнален револвер, тиня. 9 мм, с изчезнала инсталирана бариера в цевта и пълнител към него с четири боеприпаса , върху три от които е открита намеса - подложен оловен сърдечник в предница. Притежателят е арестуван.

В рамките на спецоперацията са тествани и лица от дейния престъпен контингент, обвинени в осъществяването на домова кражба в Гулянци. С полицейска мярка до 24 часа са арестувани четирима локални поданици - на 39, на 21, на 55 и на 22 години.

В стая в частен дом в село Брест, благосъстоятелност и населяван от 53-годишен, е открита суха жълто-кафява тревиста маса - 0,795 кг, наподобяваща по цвят и аромат на тютюн. Количеството е предадено непринудено, по случая е формирана кореспонденция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР