Задължително трябва да носим маски на открито и закрито, маските

...
Задължително трябва да носим маски на открито и закрито, маските
Коментари Харесай

Доц. Узунов: Колеги продължават да си мислят, че COVID-19 не съществува

 Задължително би трябвало да носим маски навън и закрито, маските защищават, даже и да не защищават напълно, те ще понижат риска от заразяване. Това мнение изрази в утринния блок на Българска национална телевизия доцент Стефан Узунов, изпълнителен шеф на II-ра МБАЛ – София.

" Маските пропущат въздуха, когато не ги сменяме постоянно, когато караме с тях с часове, дни, само че няма по какъв начин в едно лечебно заведение това да бъде позволено. Нов отблъскващ връх на инфектираните от К-19 у нас за денонощие, има и умряли Забелязвам обаче, че в разнообразни елементи на София, в молове, има хора, които не съблюдават тези ограничения, тъй че контролът би трябвало да бъде засилен и да го съблюдаваме всеки един от нас, тъй като нашето схващане малко не е задоволително да се пазим самите ние, добави доцент Узунов.

Има сътрудници, които мислят, че този вирус не съществува. Колегите, които не имат вяра в този вирус, естествено, се стараем да ги убедим и да съблюдават противоепидемичните ограничения и те ги съблюдават, сподели още доцент Стефан Узунов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР