Задължително легализиране на присъствието в Турция на компаниите на социалните

...
Задължително легализиране на присъствието в Турция на компаниите на социалните
Коментари Харесай

Гневен Ердоган подгони социалните медии

Задължително узаконяване на наличието в Турция на фирмите на обществените медии, с цел да могат да носят финансова отговорност и да извършват решенията на турските съдилища.

Това е едно от условията, включени в разпоредба за обществените медии, която следва тези дни да бъде импортирана в турския Меджлис, заяви за Българска телеграфна агенция Нахиде Дениз.

Други условия в наредбата са: регистрация на самоличността на потребителите на сметки в обществените медии; ускорена процедура по инкриминиране на създателите на постове при условие от правосъдните органи; възбрана на постове с текстове, изразяващи ненавист и сходни отрицателни връзки и други.

" След като президентът Реджеп Тайип Ердоган /вчера/ съобщи, че " желаеме да направляваме напълно постовете по каналите на обществените медии ", новата разпоредба за обществените медии ще бъде импортирана в Народното събрание преди 15 юли ", написа близкият до държавното управление създател на графа във в. " Хюрриет " Абдюлкадир Селви.

Ппо разпореждане на Ердоган новата разпоредба за обществените медии незабавно ще бъде импортирана в Народното събрание и се чака да бъде призната до 15 юли, добавя Селви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР