Задължителен от държавата дозатор за тампони в баня за момчета

...
Задължителен от държавата дозатор за тампони в баня за момчета
Коментари Харесай

Нов задължителен от държавата дозатор за тампони в тоалетната за момчета в гимназията в CT се счупи за 20 минути

Задължителен от страната дозатор за тампони в баня за момчета в гимназия в Кънектикът беше строшен 20 минути откакто беше конфигуриран този месец, съгласно „ отвратения “ шеф на постройката.

Дизпенсаторът беше подложен в тоалетната за момчета на Brookfield High School в 9:30 сутринта предходната сряда, само че до 9:52 сутринта беше откъснат от стената, оставяйки тампони да осеят пода, сподели шефът на учебното заведение Марк Баланда в имейл до студенти и личен състав, получен от CT Insider оповестява.

Апаратурата беше сложена в банята като част от нов държавен закон, който задължава всяко учебно заведение да дава безвъзмездни артикули за менструален цикъл в тоалетните за дами, тоалетните за всички полове и най-малко една тоалетна за мъже.

„ Наясно съм, че законът споделя „ мъжка тоалетна “, само че днешните дейности, довели до вандализъм и заличаване на имущество, са дело на незрели момчета, а не на мъже “, сподели Баланда съгласно локално издание Inside Investigator, което получи информацията имейл.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР