Задълбочаването на нерешените проблеми може да предизвика предсрочни избори. Това

...
Задълбочаването на нерешените проблеми може да предизвика предсрочни избори. Това
Коментари Харесай

Проф.Алексндър Маринов: Политическият елит не е готов за промяна

Задълбочаването на нерешените проблеми може да провокира предварителни избори. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политологът проф. Александър Маринов. Той изясни, че настоящето ръководство отсрочва решенията на проблеми, като по този метод те се задълбочават. Според него политическият хайлайф не е подготвен смяна.

„ Аз не виждам политическа мощ, която да е подготвена, да може и да желае да направи в действителност сериозна качествена смяна. Никой. Нито в съпротива, нито в ръководещи. В ръководещи е ясно – какво да промени ГЕРБ, какво да промени Бойко Борисов? Той самият го споделя още преди изборите – никаква смяна няма да има. Ние ще си победим, в тази ситуация в София, и отново ще си продължаваме по същия метод. Но и Българска социалистическа партия, за жалост, аз не виждам там подготвеност, концептуална, политическа, в случай че щете и лична за сериозна смяна. Те няма да вършат тъкмо това, което вършат в ГЕРБ, само че няма да вършат и нещо качествено по-различно “, добави политологът.

Александър Маринов сподели още, че в случай че обществото не е готово за смяна в ръководството, „ козметично “ прикритите проблеми в този момент ще имат тежки и необратими последствия в бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР