Задълбочава се кризата относно американския бюджет. Заради спора между президента

...
Задълбочава се кризата относно американския бюджет. Заради спора между президента
Коментари Харесай

Задава се криза с бюджета на САЩ заради стената с Мексико

Задълбочава се рецесията по отношение на американския бюджет. Заради разногласието сред президента Доналд Тръмп и Конгреса работата на федералната администрация към този момент 19 дни остава отчасти парализирана.
Доналд Тръмп не е податлив на компромис за стената с Мексико Демократите, които имат болшинство в долната камара на Конгреса, отхвърлят да гласоподават 5 милиарда $, които президентът желае за градежа на стената
Тръмп ненадейно напусна договарянията с демократите за финансирането на градеж на стената по границата с Мексико, за което той желае 5,5 милиарда $. Демократите, които имат болшинство в долната камара на Конгреса, отхвърлят да одобрят средствата.
Тръмп предизвестява за филантропична рецесия на границата с Мексико Американският президент изрази безпокойството си в особено послание, отдадено на разногласието за стена по границата
Президентът на Съединени американски щати назова срещата „ цялостна загуба на време” и изключи всевъзможни взаимни отстъпки. Заради разногласието се чака 800 000 федерални чиновници тази седмица да останат без възнаграждение за първи път от началото на бюджетната рецесия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР