Задачата пред ЦСКА в I квалификационен кръг на Лига Европа

...
Задачата пред ЦСКА в I квалификационен кръг на Лига Европа
Коментари Харесай

Треньорът на Титоград: Отборът ми се разбяга

Задачата пред ЦСКА в I квалификационен кръг на Лига Европа наподобява все по-лесна. Съперникът Титоград от Черна гора и при жребия изглеждаше леко затруднение, само че събитията от последните дни единствено затвърждават мнението.

Наставникът Драголюб Джуретич разкри, че огромната част от играчите, изнесли тежестта на предишния сезон, към този момент са напуснали и той има напълно малко време до началото на новата акция, с цел да сглоби боеспособен състав.

Самият Джуретич е нов на треньорския пост в Титоград, като е бил назначен поради богатия си опит да гради тимове от млади играчи. Такава ще е задачата пред него и през идната акция, което подсказва, че черногорците ще са единствено спаринг сътрудник на " алените ".

" Имах среща с президента и той ми сподели, че би трябвало да съединявам състав от младоци. И няма по какъв начин да е другояче, защото е прекомерно дълъг описът на играчите, които ни напуснаха. Вратарят Люлянович, бранителите Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-хубавият ни нападател Павичевич, както и сътрудникът му Шекулич си потеглиха, а Банович избра да отиде на проби в Триглав ", оплака се Джуретич.

Тези условия го накараха за следващ път да разгласи, че ЦСКА е големият любимец в борбата и той се надява единствено отборът му да се показа на равнище и да отбрани реномето на черногорския клубен футбол.

" Нямахме шанс при жребия и това е ясно на всички ни. Чака ни доста тежка задача, да не кажа и по-големи думи. ЦСКА е мощен клуб и е, меко казано, безспорен любимец в срещата. Ние обаче няма да се дадем без пердах. Вече на всички е ясно, че този противник е най-тежкият от всички. Но ние ще дадем отпор и в случай че ни се отвори някакъв голям шанс, можем да поднесем и изненада. Ние сме измежду четирите най-хубави черногорски клуба и желая да затвърдим реномето на футбола ни. Ще бъде същински дуел сред Давид и Голиат, само че изисквам от играчите си абсолютно себераздаване и да се показват по най-хубавия метод ", приключи 64-годишният черногорец.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР