Задачата на нашето поколение е да изкупи някои свои грешки.

...
Задачата на нашето поколение е да изкупи някои свои грешки.
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Радев да седне да преговаря с Capo di tutti capi? Няма как да стане

Задачата на нашето потомство е да изкупи някои свои неточности. Срам е България да бъде ръководена от мутри. Трябва да се разчисти за тези младежи, които ще дойдат. Ние не ги знаем кои са, само че те непроменяемо ще дойдат. Как си показва Каракачанов, който аз почитам като сътрудник, че ще седне Радев, който е неприкрит съперник на мафията, с Capo di tutti capi* на една маса? Няма по какъв начин да стане.
Това съобщи в предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8 някогашният министър на защитата и някогашен дипломат на България в НАТО Бойко Ноев. Той коментар митингите в България и държанието на ръководещите.

Тезите на глашатаите на статуквото - да основат комитет, да създадат кръгла маса. Не схваща, че никой към този момент не желае да приказва с тях. Никой не желае да ги вижда, а те желаят да договарят. Това са едни хора, които са се отделили и живеят в един различен свят, свят на пачките и чекмеджетата.

Борисов няма ход. Има доста хора, които се подведоха да му повярват. Помните конгресите на ГЕРБ. Помните по какъв начин той се държеше с хората там, по какъв начин се държеше с депутатите. Чудя се по какъв начин тези хора устояха да не си подават оставките. Нямат късмет, Борисов ги повлича надолу с държанието си.

С Гешев или без него, ще пристигна времето хората да питат за пачките и чекмеджетата. Те ще останат и хората ще питата за тях. Аз също съм мислил, че Борисов е по-добре от тройната коалиция. Сега мен ме е позор от Борисов, позор ме е по какъв начин ни показва в Европейският съюз и по света. Вижда се по какъв начин там му обръщат тил. Той не може да приказва с хората там, тъй като не знае език.

===

* Според Уикипедия " Капо ди тути капи " (от италиански: Capo di tutti capi, безусловно „ Глава на всички глави “) е купа, употребена в медиите и правораздавателните органи за най-влиятелния водач на сицилианската или американската мафия, който има огромно въздействие върху цялата организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР