Задача на следващите няколко месеца е да разберем кои са

...
Задача на следващите няколко месеца е да разберем кои са
Коментари Харесай

Атанас Славов: Магистратите, използвали позицията си за натиск и рекет, ще бъдат освободени

Задача на идващите няколко месеца е да разберем кои са били настойниците на Мартин Божанов - Нотариуса, както и да бъдат взети дълготрайни ограничения против сходни случаи, разгласи министърът на правораздаването Атанас Славов по Би Ти Ви.
Прочетете още
Той даде за образец абсурда с Красьо Черния, довел до освобождавания във Висшия правосъден съвет и на магистрати.

Славов планува и в този момент да има последици, като измежду тях чака да е дейно следствие, което да откри кои са поръчителите, до какви равнища са стигали зависимостите, кои са магистратите, разрешили си да изпаднат в такива зависимости.

Същевременно Атанас Славов изясни, че като министър има пълномощия да постанова дисциплинарни наказания. Затова за всеки магистрат, който е в така наречен лист с хора, имали карта за достъп до фамозния SS клуб, за всеки, който е употребявал позицията си като форма на напън и рекет, министър Славов има желание да образува дисциплинарно произвеждане и да предложи неговото освобождение.

Министърът също по този начин чака Наказателният кодекс да бъде осъвременен. В него в този момент отсъства закононарушението " експанзия ", а то дава опция за следствие на висше военно командване. Повечето страни на Европейски Съюз са упражнили своята пълномощия да проверяват закононарушенията против мира и човечеството в Украйна, изясни Славов. През идната седмица той ще подпише в Хага Любляно-хагската спогодба, която е за интернационално съдействие в следствието и наказателното гонене на геноцид, закононарушения против човечеството, военни закононарушения и други интернационалните закононарушения.

По думите на Славов ротацията и промяната на министър председателите, по този начин както е контрактувано, е в народен интерес, с цел да има ускорение на промените, а не блокирането им с нови избори.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР