Зад всеки успял мъж стои една силна жена. Това важи

...
Зад всеки успял мъж стои една силна жена. Това важи
Коментари Харесай

Красивата Ваня стои в основната на успеха на Лука Модрич

Зад всеки съумял мъж стои една мощна жена. Това важи с цялостна мощ за хърватския футболист Лука Модрич, който тези дни е съществена тематика в медиите, откакто бе определен за най-хубав състезател в света за 2018 година. Не по-малко внимание обаче заслужава неговата брачна половинка Ваня Бошнич.
View this post on Instagram
A post shared by #Halamadrid (@modricm10) on Sep 24, 2018 at 11:33am PDT
Тя е с три години по-възрастна от Лука, с който се среща през 2007-а. По това време тя работи в спортната организация, чийто клиент е Модрич като състезател на Динамо Загреб. Скоро пламъкът на любовта сред тях пламва и тя напуща работа, с цел да го последва в Лондон след прехвърлянето му в Тотнъм. Като най-доверено му лице, Ваня става сътрудник на Лука. Именно тя е мозъкът, който стои зад договорката по прекосяването му в Реал Мадрид през 2012 година.
View this post on Instagram
A post shared by Luka Modric Fanpage (@lukamodric10fp) on Sep 16, 2018 at 12:06pm PDT
Въпреки това, за разлика от доста приятелки и съпруги на футболисти, Ваня избира улегналия живот и стои надалеч от светлината на прожекторите и сцената. Двамата се женят през май 2010 година в Загреб, а кум на младото семейство става съотборникът на Модрич в Тотнъм Ведран Чорлука.
View this post on Instagram
A post shared by #Halamadrid (@modricm10) on Aug 7, 2018 at 2:19pm PDT
Само 3 седмици след сватбата се ражда и първото им дете - Ивано. Лука и Ваня имат и две дъщери - 5-годишната Ема и София, която идва на бял свят предходната година. View this post on Instagram
A post shared by FOOTBALLERS WAGS KIDS (@footballers_wags_kids) on Jul 4, 2018 at 7:41am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР