Зад волана на Карай направо тази събота сяда бившият лидер

...
Зад волана на Карай направо тази събота сяда бившият лидер
Коментари Харесай

„Карай направо“ с Михаил Миков

Зад кормилото на " Карай напряко " тази събота сяда някогашният водач на социалистите Михаил Миков . В изявлението с Диана Найденова излиза наяве, че Миков няма да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия на идните избори и е безапелационен, че политиката не му липсва.

По думите му актуалният ръководител на партията Корнелия Нинова постанова властническия си жанр на управление и приема за зложелател всеки от Националния съвет с друго от нейното мнение. В диалога Михаил Миков разяснява още, че не е изключено сегашният водач на левицата да резервира поста си след идния вътрешнопартиен избор, само че това не би било добре за бъдещето на Българска социалистическа партия.

Пред Диана Найденова Миков декларира, че партията е банкрутирала финансово , само че всички опити на Националния съвет да изискат доклад за задълженията срещали отхвърли на сегашния ѝ водач. " Последните ми думи като ръководител на партията пред конгреса на Българска социалистическа партия бяха: „ Повече ние, по-малко аз “, а за Корнелия Нинова философията е „ повече аз “ – споделя Михаил Миков пред Диана Найденова.

Срещата с Михаил Миков гледайте в " Карай напряко " тази събота, незабавно след централната емисия вести на NOVA в 19.00 ч.!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР