Зад т. нар. апартаментгейт стоят бивши партньори на ГЕРБ, а

...
Зад т. нар. апартаментгейт стоят бивши партньори на ГЕРБ, а
Коментари Харесай

ГЕРБ планира до изборите да превърне апартаментгейт от минус в плюс

Зад така наречен апартаментгейт стоят някогашни сътрудници на ГЕРБ, а задачата е партията да бъде отслабена преди изборите. В хода на предизборната акция обаче от минус този проблем може да се трансформира в плюс, тъй като на срещи гласоподавателите ще могат да чуят обясненията на засегнатите от първа ръка. Това сподели депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова, представена от Българска национална телевизия.

Запитана дали разкритията на " Антикорупционния фонд " и " Свободна Европа ", че досегашният водач на парламентарната група на ГЕРБ и сегашен зам.-председател на партията Цветан Цветанов се е сдобил с жилище на цени под пазарните, са приятелски огън, Стоянова отговори: " Другарски огън - не. То е обикновено - имаме една конструкция - " Антикорупционен фонд ", финансирана по план, който е спечелил. И в границите на своята активност той е разнищил тази история. Има няколко забавни неща - кои са хората в този фонд и ще видите, че това са хора, свързани с част от нашите някогашни сътрудници и това е ясно за цялата аудитория ".

За Стоянова е необичайно, че информацията за имотните покупко-продажби на Цветанов, досегашния министър на правораздаването Цецка Цачева и други представители на ГЕРБ във властта излиза тъкмо в този момент. Тя сложи под подозрение това, че става дума за следствие, тъй като Цветанов живеел в новото си жилище от 7 - 10 месеца, това не е скрито-покрито, всички го знаят и той заявява всички свои парцели. Той не си е помислил, че би могъл нещо да скрие, добави тя.

Според Стоянова има задоволително време до изборите, с цел да успее ГЕРБ да преодолее възможния отлив на гласоподаватели изключително след и жеста с оставките от държавни постове като вдишване на морална отговорност. " Предстоят доста срещи с хората, ще имаме опция да приказваме и по тази тематика и може да се окаже, че тя от минус ще се трансформира в плюс, тъй като хората от първо лице могат да схванат истината ", сподели депутатът от ГЕРБ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР