Зад шикозната външност на окичилата се с титлата Mrs Lady

...
Зад шикозната външност на окичилата се с титлата Mrs Lady
Коментари Харесай

След като ограби любовника си, Мисис Дама на 2018-а с нов пладнешки обир

Зад шикозната осанка на окичилата се с купата Mrs Lady of the year 2018 Дима Атанасова, се крие  една най-обикновена и евтина измамница, видя HotArena.

Мацката, която през юни т.г. обра любовника си, очевидно не обича да си заплаща сметките. Вчера във фейсбук страницата си Десислава Евтимова показа пост, в който разказва отвратителна преживелица с Дима. Застаряващата хубавица посетила студиото на Евтимова, с цел да си купи обемни мигли, които обаче „ не запомнила “ да заплати. Ето какво написа Десислава за случая (без редакторска намеса):

„ И защото съм на мнение, че човешкия труд би трябвало да се цени и заплаща, че не е задоволително да отидеш някъде, да си направиш обещано нещо и просто да станеш и да си тръгнеш...Без да уважиш индивида който работи през това време, си разрешавам да публикувм обществено този пост, с цел да предпазя и други сътрудници в нашата сфера!От както работя, не ми се беше случвало сходно нещо, само че за всичко си има първи път...Вчера при нас пристигна за обемни мигли една много наконтена дама, както видяхме Мис-ка с искания при едно от моите девойки. След като я е направила (аз съм в друга стая) тя е попитала за пос терминал, само че като са и споделили че няма, тръгнала до банкомата, който е покрай салона и повече не се върна. След час моята госпожица и звънна, само че нямаше кой да вдигне. По-късно и аз и звъннах и не знаейки номера ми, подвигна. Обясних коя съм и за какво се обаждам и тя ми отговори,че са я изпратили до терминал който не работи (междувременно по-късно две клиентки теглиха пари) и защото доста бързала, тъй като времето и е разпределено до секунда и има среща си тръгнала. След което " УЖ " изпрати неин служащ да ни донесе парите, само че той също въобще не се появи. Снощи и писах във Вайбър и ще кача скрийншот на диалога. Няма срамно да нямаш пари и да не можеш да си позволиш обещано нещо. Срамота е да постъпиш като мишка без никакво достолепие и в последна сметка да ни обвиниш, че не разполагаме с Пос-терминал. Хората звънят авансово и питат, след което си теглят пари и си заплащат, в това число и аз когато вървя някъде, само че нямам пари в брой! И въпреки всичко, всички знаем, че в случай че е имала предпочитание да си заплати, щеше да откри и метод! Жалка история, жалки хора! Пускам поста обществено, имам много колежки в профила, да видят индивида за който става въпрос, да се защищават от такива случки и който желае може да я показа с цел да я видят повече хора! “, написа ужилената Десислава Евтимова.

Припомняме, че през юни 2018-а, името на въпросната Дима Атанасова бе забъркано в величествен скандал, с който се занимава и прокуратурата.

В окото на бурята с изключение на фамозната дама е и притежателят на една от фирмите, които се занимават с естетична медицина и търговия с козметични артикули – Звезделин Протопопов, който е бил и неин спонсор. Именно той е индивидът, обезпечил въпросната купа на Атанасова и също по този начин – основал я като лице на „ ПроДерма “, където е притежател.

Двамата заживяват дружно, обикалят светна за сметка на предприемача. По едно време обаче почнали свадите. Заради прецакана от Дима договорка в нервите си той я шамаросал. След шамара последвала тъжба на Атанасова по Закона за домашно принуждение и предприемачът бил арестуван. Впоследствие обаче жалбата й е оставена без почитание. Докато Протопопов е в командировка във Варна, Дима се пробва да задигне БМВ Х-ицата му.

„ Веднага се върнах и взех решение да сменя ключалките на жилището, тъй като към този момент не знаех какво мога да чакам от нея “, споделя предприемачът. Отново отпътува на командировка за Варна, след което получава есемес от нея, че е съумяла да влезе в жилището, взела е три негови часовника – всеки за по към 10 000 евро и ги е оставила в заложна къща против 5000 лв.. А истинските бижута е възобновила с реплики… Липсвали и 10 000 евро в брой, златен ланец към 220 грама и други скъпи движимости и дреболии. Хваната е и с охранителни камери – забулена с шал, съпроводена от млад мъж. Оказало се е, че това е бил синът й. Проникнали с ключар. Наследникът й към този момент има дело за обир. Протопопов пуска тъжба и със случая се е заела прокуратурата. Видеозаписите са предадени, а дамата от фрагментите е била разпозната. Не е била открита на двата адреса, които Звезделин знаел, че сякаш населява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР