„Зад протестите стои правителството, защото ако не беше това управление

...
„Зад протестите стои правителството, защото ако не беше това управление
Коментари Харесай

Таско Ерменков: БСП не стои зад протестите, а зад исканията на протестиращите

„ Зад митингите стои държавното управление, тъй като в случай че не беше това ръководство и този кабинет, хората нямаше да излязат да стачкуват. Те са повода, която изкарва хората на улицата. Българска социалистическа партия не стои зад тези митинги, нас ни няма там на улицата ", уточни депутатът от Българска социалистическа партия – Таско Ерменков, в предаването „ Тази събота” по bTV.

„ Протестите вярно се ориентираха против приходите, тъй като казусът на българина е ниският приход, както и ниската обществена отбрана. Ако нещо свързва митингите с Българска социалистическа партия, то това не е организацията, а това, че ние стоим зад настояванията на протестиращите”, изясни още Таско Ерменков.
Покана към Радев, мажоритарни претенции и разграничение: Предстоят още митинги Ще забележим ли познати лица от февруарските митинги на Народния общ брой в неделя
„ Когато заемаш един пост е хубаво да се съобразяваш с отговорностите, които имаш и с обещанията, които си дал. Недопустимо да имаш недодялан пошъл език, още повече – да обиждаш нещо извънредно свято за българина – майката”, по този начин Таско Ерменков разяснява оставката на вицепремиера Валери Симеонов.
Валери Симеонов подаде оставка, Бойко Борисов я одобри (ОБЗОР) Причините са продължаващата медийна акция против него, сподели той
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР