Зад паравана на глобална верига боклук-маркети и с подкрепата най-корумпираното

...
Зад паравана на глобална верига боклук-маркети и с подкрепата най-корумпираното
Коментари Харесай

Внимание! Млякото БРЕЙ на Кауфланд е канцерогенна бомба, продават ни поредната отрова /снимки/

Зад паравана на световна верига боклук-маркети и с поддръжката най-корумпираното държавно управление на планетата, ни оферират следващата отрова.
Но този път още по-токсича. Не съм измервал никакво кисело мляко, което да има толкоз отровен редокс капацитет. Това си е напряко канцерогенна бомба.
Ако бе биологично, бактериално интензивно това... нещо, то би имало негативен редокс капацитет. Не, че купешко го може това, само че едно ЕлБи е някъде към +20, +60.
Тук приказват за обичайната закваска. Смея да настоявам, че лъжат, тъй като в случай че имаха такава, биха ги затворили от най-малко три организации, в това число и европейска. Нагла, очеизбодна, неистина! Но в страната на лъжите, какво очаквате?
Знаете ли, че за мои, пробни кисели млека пуснах цялостен пакет проучвания, в това число и за централизация на млечно-кисели бактерии. Тук да виждате нещо сходно? Че то сол нула си е цялостна неистина, в случай че не става въпрос за натурално мляко, а за бяла химическа субстанция с нелегално название "мляко ".
Мляко и закваска? Хайде бе? И каква закваска, най-малко съответствие на LB към ST.
Ако и да има някаква форма на ферментация, а освен ензимна коагулация, то тя е трагична. Когато квася животинско мляко, краве, или биволско, захарите падат до 5-6%, а тези 9% са си покруса, а може би има добавена захар. Поне да предизвестяват диабетиците, хората на диета, че това не е обичайно кисело мляко с ферментирали, разградени захари. Соевото ми кисело мляко е със захари от 1.5%, а единственото в света фъстъчено - с 2%. Моите кисели млека с редокс капацитет, -60mV до -220mV, а кефира си пада и под -300mV.
Щели да идват туристи поради обичайна ни кухня? И по какъв начин с такова пишман кисело мляко таратор да се направи? За пачавра пияч надали има значение, само че не и за човек, опитал гръцко, турско, македонско, албанско, йорданско кисели млека.
По скалата на най-скапаните кисели млека, това е съвсем на дъното, въпреки чест да му прави, че най-малко нишесте няма, както 70% от долнопробните фалшификати на кисело мляко в магазините.
Идете на Женският пазар през уикенда, купете си същинско кисело мляко, от родопчанка със кърпа. И го сравнете с този отпадък.
Заквасете мляко с това, и с същинско... изцедете суроватка от това и от същинско, прибавете я към фреш от лимон и направете лакто лимонада. По същият метод, и боза по албански, със суроватка. Бас ловя, че от туй ми ти брей, ще има възклицание "Бах мааму и гнусота "!
Колкото до българското мляко, такова с холански ГМО мутанти няма по какъв начин да има. Освен в случай че не живеете в паралелна действителност, където Тракия допира до три океана, а на периферията ѝ не се намира и Нидерландия.
Оставка, оставка! Цял свят ни се смее и за киселото мляко към този момент, най-долнопробното на планетата.
Традиционна закваска е частичната самозакваска, само че най-често благодарение на атмосферни бактерии, а още по-добре с лактобацили от лактоферментирали (сушени) сезонни билки, като коприва, мента.

***

Хора, стига тъпи въпроси към този момент, за кое мляко било по-истинско. Такова не може да има, няма по какъв начин в магазин. Въведена е от над век незаконна дезинфекция, че дори и вакуумна пастьоризация, диви ферменти не се влагат, употребява се ензимна коагулация, вместо бавната и сложна за индустриален надзор млечно-кисела ферментация. Та простите патки, вместо да си тръскате пърхута по чехличките в Гърция, идете някой ден в Родопите и попитайте достоверен родопчанин по какъв начин се заквасва същинско кисело мляко. Колкото до БДС и други нормативи не разрешават посредством хартийки и касови апарати да се оферират достоверни ферментирали артикули, което е и обект на патентното право. Това мляко нормативно е изцяло изрядно, тъй като е предопределено за ненужни на цивилизацията овце с маски. При консумация на диво ферментирал млечно-кисел артикул е потвърдено, че Covid-19 (във всичките му измерения) няма по какъв начин да се случи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР