ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД получи голямото отличие на застрахователния пазар в

...
ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД получи голямото отличие на застрахователния пазар в
Коментари Харесай

ЗАД ОЗК-Застраховане АД е най-динамично развиващото се дружество в областта на застраховането за 2019 г.

ЗАД "ОЗК-Застраховане " АД получи огромното отличие на застрахователния пазар в България за Застраховател на годината в категорията „ Най-динамично разрастващо се сдружение “. Церемонията по връчването за 12-та поредна година най-престижните годишни награди в застрахователния бранш - „ Застраховател на годината” и “Застрахователен брокер на годината “ за 2019 г се организира онлайн на 28 май 2020 година

Организатори на събитието бяха Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Отличията в 6-те категории бяха избрани от експертно жури, в лицето на представители на уредниците, по авансово избрани справедливи обществени критерии. Специални посетители на церемонията бяха Бойко Атанасов, ръководител на Комисията за финансов контрол и Илиана Христова, зам.-председател на КФН, управляващ ръководство "Застрахователен контрол ".

„ Благодаря на уредниците на събитието, както и на цялата застрахователна общественост за това огромно отличие. Благодаря и на целия екип на ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД. Това е огромно самопризнание за нашия дълготраен труд. “ Това съобщи доцент доктор Александър Личев, изпълнителен шеф на ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД по време на церемонията.

С това отличие ЗАД "ОЗК-Застраховане " АД удостовери лидерската си позиция на един от водещите застрахователи в България и означи една извънредно мощна година, в която получи признанието на застрахователния отрасъл и извоюва първо място на пазара за най-динамично разрастващото се сдружение.



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР