ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД е генерален спонсор на единственото по рода

...
ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД е генерален спонсор на единственото по рода
Коментари Харесай

ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД е генерален спонсор на новия спортен комплекс "Парк Арена ОЗК" в Бургас

ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД е общоприет спонсор на единственото по рода си в България и последно потомство модел на италианската компания Myrtha Pools спортно оборудване в България "Парк Арена ОЗК ".

На специфична гала на 11 май 2018 година в Бургас публично бе открита новата спортна зала.

"Парк Арена ОЗК " е с размери 23 декара. Разполага с футболен терен с изкуствена настилка с размери 60/40м., два тенис корта с бърза настилка, детска площадка с размери 420 кв.м. с самостоятелен дизайн, фитнес зала, спортно-възстановителен център с пространства за разтривки, сауна, лекарски кабинет и зали за обща физическа подготовка и други спортове. В момента се построява и стрийт фитнес от 150кв. м.



Плувният басейн в новото спортно оборудване на Бургас дава отговор на условията на Международната федерация по плувни спортове /ФИНА/ и на Европейската плувна лига /ЛЕН/ за осъществяване на надпревари по плуване, водна топка и синхронно плуване. Басейнът, който е с олимпийски размери, е с потенциал на трибуните – 1200 седящи места, плюс спомагателни трибуни за хора с увреждания до 20 души. Плувното оборудване е с дължина 50 м, с 10 коридора и с дълбочина два към три метра. 25-метровата му дължина е с 20 коридора. Той е с преносим понтон, който може да го раздели на разнообразни сегменти, според защо би трябвало да се употребява – плуване, мъжко или дамско поле за водна топка. Басейнът е предопределен както за професионални спортисти, осъществяване на разнообразни национални и интернационалните спортни събития, по този начин и за ежедневна приложимост на феновете на водния спорт.



"Парк Арена ОЗК " има 160 лични паркоместа и разполага с две заведения на закрито и намерено.

Специално за откриването уредниците бяха подготвили проява по плуване, артистично плуване и водно избавяне
По време на откриването стартираха и мачовете от група „ А “ на европейските квалификации по водна топка за юноши старша възраст, родени 1999 година и по-малки – U19.

Вече 22 години ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД поддържа спорта в България и се стреми да бъде и обществено виновна компания с дейна позиция към бъдещето на обществото, в което живеем. През всички тези години Компанията поддържа голям брой начинания, които имат позитивен резултат върху живота на хората. ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД има вяра, че сходни събития са един от главните способи за развиване и разпространение на спорта в България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР